Grafisk Litteratur
Reklamekampagnen

70 sider
Format 17 x 24 cm
Paperback
ISBN 978-87-91171-48-2

Ole E. Andersen

Reklamekampagnen

 

Succesrige kampagner er baseret på godt forarbejde og en god kreativ briefing. Bogen går igennem de vigtigste faser i planlægning og evaluering af en reklamekampagne. Der er modeller for analyser af markeder, produkter, medier og målgrupper. Målet er at skabe relevant viden hos grafikere, webdesignere, tekstforfattere og Ad'ere for at udvikle effektive kreative strategier og koncepter.

Bogen henvender sig til to målgrupper:

  • Studerende på uddannelser, hvor udvikling af visuel identitet, design, reklame- og branding kampagner forventes baseret på en struktureret markeds- og modtagertankegang.

  • Kreative og projektledere og -koordinatorer i reklame- og kommunikationsbranchens, der har brug for at have en værktøjskasse stående på hylden.

Reklamekampagnen vil indgå som pensum i en række af Medie- og Journalisthøjskolens uddannelser. Bl.a. Medie- og produktionsledelse, Interaktivt Design og Kreativ kommunikation.
 

 

Forfatteren:
Ole E. Andersen, cand.scient.soc. (sociologi) har i mere end 30 år været en integreret og respekteret del af den danske kommunikations-, reklame og mediaverden. Og i mange forskellige roller. Efter 12 år i analysebranchen, var Ole E. adm. direktør i Dansk Reklame Film i 6 år, adm. direktør for Nordisk Film Distribution og rektor på Reklameskolen ligeledes i 6 år.

Derudover har utallige cand.merc. og HD studerende i afsætningsøkonomi siden 1984 nydt godt af ekstern lektor Ole E. Andersens inspirerende undervisning og vejledning. Fra 2004 tillige fagansvarlig og underviser i markedsføring og kommunikationsplanlægning på Mediehøjskolen, selvstændig rådgiver, skribent og foredragsholder i sit eget konsulentfirma Markedsdialog. 

 

Anmelderne skrev:

Såfremt du opfatter din virksomhed som en medskabende partner i erhvervslivets medieskabende proces ... så bør du læse og anvende denne bog i din faglige hverdag.
Mogens Darhauge i 'grafisk fremtid'

 

 

Grafisk Litteratur · boger@grafisk-litteratur.dk

Kontakt

Sitemap