Grafisk Litteratur

80 sider
Format 17 x 24 cm
Paperback - garnhæftet
ISBN 978-87-91171- 47-5

Nikolaj Hyldebjerg

Design Thinking

En designers metode til innovativ idéudvikling

 

Forfatteren stiller spørgsmålet:

Hvordan understøtter vi en proces, hvor vi får flere og bedre innovative idéer?

 

Designere har i årevis brugt de samme principper og metoder i deres arbejde. Det kaldes Design Thinking og bogens navn understreger, at der ikke er tale om en teoretisk forklaring på innovation, men en praktisk designers metoder til innovativ udvikling.

Forfatteren har baggrund som uddannet industriel designer med 14 års erfaring med eget firma inden for grafisk design, web og multimedier. De seneste år med design af apps til smartphones og iPad.

Nikolaj Hygebjerg har desuden en omfattende aktivitet som underviser og har bl.a. arrangeret kurser for designlærere på de gymnasiale uddannelse i Danmark.

Bogen er skrevet til alle, der ønsker en letforståelig introduktion til Design Thinking. Det kunne fx være designstuderende, undervisere i design eller innovation. Det kan også være virksomheder, der ønsker at arbejde med innovative Processer. 


Bogens bagside

 

Læs om Idéboksen her!

Kort om forfatteren

Nikolaj Hygebjerg er uddannet produktdesigner i 2001. Arbejder hovedsageligt inden for visuel kommunikation. Dvs. grafisk design af trykte materialer, webdesign samt multimediedesign. Forfatteren har siden 2000 haft eget firma, som sideløbende med kurser løser grafiske opgaver for store og små kunder. Nikolaj Hygebjerg har desuden undervist i folkeskoler, ungdomsskoler samt på højskoler.

 

Grafisk Litteratur · boger@grafisk-litteratur.dk

Kontakt

Sitemap